Om artamis

Artamis startede i år 2015, og er et enkeltmands firma. Formålet med artamis er at skabe nye og anderleder muligheder for børn og unge inden for  dannelse og læring.

 

Vores arrangmenter er derfor primært et valg for skoler, SFO'er og klubber. Når det er sagt skal det også siges at der også er rig mulighed for virksomheder  mm. at booke os til forskellige events med henblik på samarbejde og team udvikling.

 

Hvis du vil læse mere omkring de pædagogiske metoder og teorier som der bliver gjordt brug af til aktiviteter indenfor skole og fritidsområdet klik her

Kort oversigt

Turneringer

10 - 30 deltagere

 

Hvad end der er snakke om SCI-FI eller Fantasi spil er der mulighed for at skabe en duel/turnering. en turnering kan opsættes efter jeres ønsker eller forespørgelser. Man kan til disse events medbringe egne rollespils eller Nerf våben.

Brætspil

3 - 7 deltagere

 

Helte findes i mange afskygninger. Små eller store, magiske eller stærke, tyvagtige eller modige. Dit indre Jeg viser hvem du er og knytter båndene som holder grupper af folk sammen.

Det er nu på tide at du finder ud af hvilken helt du er og hvad det er du kæmper for. Hvad end det er rigdom, hæder og ære eller eventyret i sig selv, så vil du og dine kammerater skabe og ændre verdenens historiske gang.

Rollespil

10 - 200 deltagere

En koloni er blevet etableret. Planeten er ikke kortlagt og de eneste, som er tilstede på den er forbrydere. Det Menneskelige Imperium anderkender ikke oprørere. Der findes kun forrædere. Det er her disse personer havner. Er det muligt at flygte fra planeten eller bliver man nødt til at etablere et samfund, som kan tage vare på sig selv?

Nyheder

04-03-2020

Helte & Monstre

Mangler nu kun at samle de sidste manualer og bræt. herefter vil der komme en HTML kode til hvor man kan købe spillet.

04-03-2020

Ny hjemmeside

Så kom der en ny hjemmeside op at køre. Arbejdet med at give den samme hjemmeside adresse (www.artamis.dk) er igang.

20-09-2019

Igang igen

Så er vi igang igen. nyheden denne gang er at vi er igang med den sidste finpudsning af brætspillet "Helte & Monstre". en videre beskrivelse af hvad spillet går ud på, samt en lille fremvisning af spillets indhold er undervejs. og vil blive lagt om på siden så snart det er færdigt.

 

01-11-2018

Drømmen lever

Så fik vores overmagiker og ejer en stilling som skole- og fritidspædagog. tillykke til ham og Alkjær fritid. herfra håber vi på et langt og godt samarbejde/arbejde mellem dem.

 

08-10-2018

CV på Ovemagikerren

det ny online CV er nu færdigt og kan ses ved at klikke her

 

03-10-2018

Ny hjemmeside

så er den ny hjemmeside færdig og fuld operativ.

 

28-09-2018

Ny hjemmeside

Den nye hjemmeside er nu ved at blive lavet og skulle gerne være oppe at køre indenfor den kommende uge.

 

25-06-2018

Hurra for Brætspil!!

Rene er nu færdig med hans Bachelor opgave. Opgaven omhandlede brætspillet "Helte & Monstre" og hvorledes dette spil kan benyttes både indenfor læring og dannelse i skolen og SFO. 

Artamis                                  CVR: 36366125

 

Lundvej 26 7400 Herning

 

Mail: artamis.kontakt@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now