Gennem denne praktik vil jeg gå igang med udviklingen af et brætspil som vil kunne benyttes som et pædagogisk værktøj. Dette brætspil vil blive udviklet i samarbejde med en anden pædagogstuderende: Jesper Petersen.

Til at starte med er brætsspils delen dog med udgangspunkt i Dungeons & Dragons.

Brætspil er en god måde at lære børn at vente på tur. Det giver også et indblik i hvorledes ens venner og bekendte tænker.

Brætspil

SFO

Meget ofte, i løbet af de spil som er blevet afholdt, er det meget pigerne der tager styringen. dog blev det også oplevet  at de "stille" typer, de person som normalt ikke er så aktive i klassen eller i grupperne, blev til "lederen" af gruppen og derfor blev til de personer som bestemte hvad det var der skulle ske med de ting som blev fundet.

Efter at have spillet nogle gange er børnene selv begyndt at spille med hinanden hvis der ikke er tid til at voksne kan sætte sig ned og gøre det med dem. dette er en god udvikling da det viser at børnene virkeligt lever sig ind i spiller.

Deltagere
Mindre observation

Lavet af Pædagogstuderende 

René Løkke Lausdahl

232335@via.dk

Denne hjemmeside er lavet for at skabe et indblik i hvad det er pædagoger benytter af redskaber for at skabe dannelse for de borgere som de har med at gøre.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now