At synge er en glimrende måde at mødes på. børn  finder hurtigt rytmen og hvis sangen også fortæller dem en historie eller på anden vis fanger dem er der intet bedre til  at skabe sig et fælles tredje.

Jeg selv har fundet frem til, ved at forsøge med børn, og jeg selv, der har disleksi (ordblindhed), at sange og melodiøse tekster gør at man har nemmere ved at læse (dette er kun en observation jeg har gjordt mig).

Sange og rytmerne her i er noget af dem som skaber æstetik. Dette er noget af det som en pædagog kan bruge til at skabe en tæt bånd med andre og skabe en trykhed for blandtandet børn. derfor er det et vigtigt værktøj, ikke kun i det pædagogiske men også inden for følelses udviklingen hos alle individer. 

Sang

Ved at lade enkelte børn læse teksterne til nogle af sangene, børn som har haft svært ved at læse førhen. så jeg hurtigt at de læste hurtigere og kunne teksten nemmere, så længe der var en melodi på. Dette er noget som jeg gerne vil se nærmere på og se om dette ikke kan benyttes som en hjælp til de børn som måske har en nedsat læse evne.

Mindre observation

Lavet af Pædagogstuderende 

René Løkke Lausdahl

232335@via.dk

Denne hjemmeside er lavet for at skabe et indblik i hvad det er pædagoger benytter af redskaber for at skabe dannelse for de borgere som de har med at gøre.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now