Nerf er en aktivitet hvor der bliver lavet en bane. Denne bane er delt op i to så hvert hold har hver deres halvdel. På hver banehalvdel vil der blive opstillet forskellige former for dækninger. Her kan deltagerne søge ly imens de forsøger at nedkæmpe modstanderne.

Legen er opbygget omkring fællesskabet der vil blive sat i focus på hvert hold. legen er også opbygget på en sådan måde at alle deltagerne vil have det sjovt, også selv om de taber. 

Aktiviteten kan benyttes som en enkelt leg eller som en tunering hvor man styrker en konkurrence gen og skaber et bredere føllesskab deltagerne imellem.

Nerf

SFO

sommerferie 2016

Aktiviteten er god til børn fra 1 klasse og opefter. det er dog vigtigt at man husker på at de mindre klasser skal have mindre hold, hvor de større klasser kan klare at være flere på en hold. 

Det er også en god idé at alle deltagere bliver tildelt de samme Nerf pistoler da det ellers kan give anledning til mindre konflikter. 

For de større børn kunnne det være en mulighed at de kunne tage egne pistoler med hvis de har selv.

Deltagere
Mindre observation

Lavet af Pædagogstuderende 

René Løkke Lausdahl

232335@via.dk

Denne hjemmeside er lavet for at skabe et indblik i hvad det er pædagoger benytter af redskaber for at skabe dannelse for de borgere som de har med at gøre.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now