Live Rollespil er en udviklet form for Rolleleg, det kan dog også ses som en form for skuespil, hvor deltagerne kan være med til at skabe deres egen verden og forståelse her af. Man kan enten blive tildelt en rolle eller skabe en selv, inden for de rammer som er sat for spillet. 

Inden spillet går igang vil hver deltager skulle udforme et jeg som de skal "lege" at de er. Ved at give muligheden for at skabe sit eget vil deltagerne også gå ind og skabe en selvforståelse og selvinsigt som de senere kan benytte sig af.

Live Rollespil tager udgangspunkt i slås kultur. Slåskulturen er til, ikke for at skabe splid, men for at lære børnene respect for andre, skabe konkurrence og give billedet af at det stadig kan være sjovt, selv hvis man taber. 

Live Rollespil

2 Klasse

2015-2016

Det er meget vigtigt at benytte visuelle metoder under fortellingen af historier og regler da dette gør det nemmere for børnene at forstå og huske sammenhængen.

Deltagere
Mindre observation

Lavet af Pædagogstuderende 

René Løkke Lausdahl

232335@via.dk

Denne hjemmeside er lavet for at skabe et indblik i hvad det er pædagoger benytter af redskaber for at skabe dannelse for de borgere som de har med at gøre.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now