Skattejagten laves for at give børnene muligheden for at skabe nogle relationer til hinanden på en måde som benytter forskellige metoder inden for samarbejde, læsning, forståelse, accept og det at hjælpe hinanden. Under skattejagten vil deltagerne, på de forskellige hold, blive givet ledetråde som i sidste ende vil lede dem skatten. Ledetrådene vil tage udgangspunkt i kortet, som ses her under, og guide dem igennem en historie som vil blive fortalt inden de starter.

Til slut vil de nå til skatten og blive beløndet her for. Hoved delen af denne aktivitet er dog ikke at komme først, men at skabe et sammenhold imellem deltagerne, også selv om de vil komme fra forskellige klasse trin.

Skattejagt

Mindre observation

Under opråbning burde der bør man tage de største børn først, da dette vil give de mindste deltagere en trykhed i at de kan se hvem de skal gå hen og stille sig sammen med. endvidere er det en god idé at få alle deltagerne til at tage overtøj på inden det er man inddeler dem i hold. 

man skal være meget opmærksom på at alle i de enkelte grupper bliver taget med under aktiviteten. dette kan imødekommes ved at sætte en voksen på hvert hold (dog kun hvis muligt og nødvendigt).

Lavet af Pædagogstuderende 

René Løkke Lausdahl

232335@via.dk

Denne hjemmeside er lavet for at skabe et indblik i hvad det er pædagoger benytter af redskaber for at skabe dannelse for de borgere som de har med at gøre.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now