Denne hjemmeside er lavet for at skabe et indblik i en pædagogs verden og hvad der egenligt ligger bag de aktiviteter mm. som vi er med til at skabe for børnene

Pædagogstuderende

René Lausdahl

232335@via.dk

Pædagogstuderende

René Lausdahl

232335@via.dk

Hjemmesiden er oprettet d. 01.06.2017

lavet af:

René Løkke  Lausdahl

Pokemontagfat er en leg som skal udfordre deltagerne fysisk, samt deres evne til at gennemskue og huske ting omkring deres modstandere. Legen er en sammensætning af tagfat og  Sten-Saks-Papir samt nogle ekstra regelsæt, baseret på Pokemon universet. I legen er de fleste af deltagerne Pokemons og nogle enkelte er Træner. det er så meningen er Trænerene skal fange 2 til 3 pokemon og derefter finde en anden træner, som de så kan udfordre. Når legen går igang er det vigtigt at trænerne lægger mærke til hvilke Pokemon som der er i spil og hvilke det så er de andre vælger at fange.

Skattejagten giver børnene muligheden for at skabe nogle relationer til hinanden. Dette gøres på en måde som benytter forskellige metoder inden for samarbejde, læsning, forståelse og accept. Under skattejagten vil deltagerne, på de forskellige hold, blive givet ledetråde som i sidste ende vil lede dem hen til skatten. Ledetrådene vil tage udgangspunkt i et kort, som bliver givet til hvert hold.

Efter holdene har fundet alle ledetrådeene og fundet frem til den sidste post, vil de finde skatten. Pointen med denne aktivitet er ikke at komme først, men at skabe et sammenhold mellem deltagerne, også selv om de vil komme fra forskellige klasse trin.

Idéen til legen tog oprindeligt udgangspunkt i socialiseringen mellem to skoler, som skulle samles i de større klasser. Baggrunden var, at eleverne herved kunne få et kendskab til hinanden, inden de skulle starte i klasse sammen. Udviklingen ville dog noget andet. Legen endte herved med at handle om og fokusere på fællesskab samt social accept og teamwork. der er taget udgangspunkt i pædagogisk idræt således at man, via den pædagogiske bagdør, kan ændre niveauet således at børnene ikke bliver ekskluderet fra legen.

Legen er udviklet i samarbejde med en studiekammerat.

Aktiviteter som er blevet opsat efter egen pædagogiske dømmekræft og med hensigten at lave andet end hverdags aktiviteter.

Spontane

aktiviteter

Klik på en overskrift for at læse mere  aktiviteten.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now