Denne hjemmeside er lavet for at skabe et indblik i en pædagogs verden og hvad der egenligt ligger bag de aktiviteter mm. som vi er med til at skabe for børnene

Pædagogstuderende

René Lausdahl

232335@via.dk

Pædagogstuderende

René Lausdahl

232335@via.dk

Hjemmesiden er oprettet d. 01.06.2017

lavet af:

René Løkke  Lausdahl

Gennem min praktik vil jeg igangsætte forskellige aktiviteter som børnene kan deltage i. En af de aktiviteter som ofte vil blive brugt, særligt i klubben, er et pædagogisk brætspil som en med studerende og jeg selv er igang med at udvikle.

 

Forældre kan forvente at der bliver taget godt hånd om deres børn og at alle er velkommen i de aktiviteter som bliver lavet. De ansatte kan forvente at få sig en kollega som giver alt hvad han har og som brænder for det han laver. Børnene vil kunne forvente at få endnu en person som er engageret i det han laver og som altid gerne vil lytte hvis der er noget som trykker.

De forventninger som jeg selv har er at man viser respekt for mig som pædagog og person. At man, så vidt muligt, overholder de regler som er til en aktivitet og at man kommer og siger til hvis der er noget som går en på, frem for at gå med det selv (det hjælper altid at snakke med en som kan kaste et nyt lys på tingene).

 

Konstruktiv kritik, forslag til forbedringer eller ros er altid velkommen, fra såvel forældre og børn som kollegaer.

Forventninger til aktiviteter

Hvem er

René Lausdahl?

Mit navn er René Løkke Lausdahl, jeg er 30 år  og går på VIA Pædagoguddannelsen i Ikast. Jeg har en tidligere uddannelse inden for erhvervsøkonomi men fandt min rette hylde som pædagog. Jeg har stor erfaring indenfor rollespils verdenen og har min egen virksomhed med udgangspunkt i samme (Artamis). 

 

Det kan ske at, de som har deres gang på Hyldegårdskolen, vil komme til at se min med krykker, eller på andre måder motorisk udfordret. Dette skyldes at jeg har gigt og at det kan medvirke til at jeg ikke kan bevæge mig så godt rundt som normalt. det forhindre mig dog ikke i at tage mig godt af børnene. det gør bare at aktiviteterne de dage ikke vil blive så fysisk krævende af mig selv som de til andre tider kan blive.

Jeg ser frem til at prøve kræfter med et nyt sted og nye mennesker.

Hvis i vil se lidt om hvad jeg ellers har lavet i løbet af min studie tid er i velkommen til at besøge de andre hjemmesiden som jeg har stillet på benene:

2 Praktik: http://renelausdahl.wixsite.com/praktik

- på denne hjemmeside er der ikke billeder og film længere.

Det tværprofessionelle samarbejde: https://renelausdahl.wixsite.com/samarbejde

- omhandlende et projekt hvor pædagoger og sygeplejesker skulle samarbejde om aktiviteter for bestemte grupper i samfundet.

Egen virksomhed: https://www.artamis.dk

- min egen virksomheds hjemmeside omkring Rollespil og hvad det kan benyttes til.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now